Mesures contra la COVID-19

Què hem fet preparant la reapertura?

Desinfecció de tot l'hotel amb OXA BACTERDET PLUS, producte homologat pel Ministerio de Sanidad y recomanat per eliminar la transmissió del virus SARS-COV-2.

Realització per part de TOT el personal d'un curs de formación online SARS-COV-2 impartit per la nostra empresa de Riscos Laborals.

Elaboració d'un protocol Anti-Covid explicat a tot el personal i que inclou un Pla de Contingència en cas de detecció d'un cas positiu. Aquest pla ha estat elaborat segons la guía marcada pel Ministerio de Turismo.

Què hem habilitat per minimitzar els contactes? Tú decideixes

Rebràs un correu electrònic per si prefereixes rellenar les teves dades personals i així no tindràs que entregar-nos el teu DNI o passaport. Només caldrà ensenyar-nos-el.

Si ho vols, la factura et serà enviada en el moment de la sortida al teu compte de correu electrònic. Així podràs sortir sense recollir cap paper.

Hem habilitat un número de WhatsApp +34 620 815 972 per parlar amb recepció i preguntar el que necessitis.

Què fem dins de l’hotel per a garantir la teva seguretat?

Termòmetre a disposició del client per si desitja prendre's la temperatura.

Obligatorietat de portar la mascareta a les zones comunes. Subministrament de mascareta en cas de no disposar-ne.

Disponibilitat de gel hidro alcohòlic a totes les zones comunes.

Utilització de OXA BACTERDET PLUS com a producte de neteja desinfectant i virucida en sòls i banys i DS PLUS, procucte hidroalcohòlic, a superfícies.

Les habitacions es desinfecten desprès de cada sortida del client amb els productes i procediments marcats al nostre protocol Anti-Covid. Les fundes nòrdiques es cambien després de cada sortida. Per tal de no contaminar l’habitació, les cambreres utilitzen una mopa i drap nous a cada habitació i es renten les mans abans d’entrar a cada habitació, a més de treballar amb mascaretes.