Revolution Slider Error: Slider with alias home not found.
Maybe you mean: 'Inicio'

Entrada

 

Benvinguts a pagès

Familia!

Els dies 3, 4 i 5 de juny pagesos i ramaders de tot Catalunya oferiran visites gratuïtes a les seves explotacions. Podreu conèixer de primera mà d’on surten i com es fan els aliments a casa nostra i tastar-los, comprar-los a les seves pròpies explotacions. Una oportunitat única per redescobrir l’origen d’allò que menem i conèixer de prop les pesones que produeixen els aliments que ens arriben a taula. Animeu-vos i aprofiteu per passar el cap de setmana al Pallars Sobirà en un allojtament de la zona.

Si et quedes a lo Paller tindràs un 20% de descompte sobre l’allotjament i esmorzar per estàncies de dos dies. A més, podràs gaudir del menú “Benvinguts a Pagès” amb productes locals que hem elaborat per l’ocasió. Demanan’s més información a info@lopaller.com o al 973626129.

Al nostre poble, Valencia d’Àneu et proposem que visitis la granja de Girola, una petita explotació familiar on els tres joves pagesos Moni, Pepe i Joan obtenen carn i llet de les seves cabres de raça pirenaica, una raça autóctona en perill d’extinció. Fa pocs mesos han obert una formatgeria on elaboren de manera artesana mató i formatge tou. Durant els matins del cap de setmana de Benvinguts a Pagès, podreu veure part del seu ramat a la vora de la formatgeria. A les tardes, les cabres van a pasturar, però podreu seguir visitant la formatgeria.

Pepe i les cabres de Girola a la muntanya
Pepe i les cabres de Girola a la muntanya

 

Moni&family amb les cabres de Girola a la muntanya
Moni&family amb les cabres de Girola a la muntanya

 

 

 

Formatgeria de Girola
Formatgeria de Girola

Les visites seràn dissabte i diumenge de 10h a 14h i de 16h a 19h. Dilluns de 10h a 14h.

Contacte: cabrapirineus@gmail.com (tel. 658326437) http://www.formatgeriagirola.blogspot.com.es

Trobaràs tota la informació que necessites al web http://benvingutsapages.cat

 

Benvinguts a pagès